Pametne inštalacije

Pametni dom z rešitvijo NETIChome

 

NETIChome je najbolj zmogljiva, zanesljiva, cenovno dostopna in okolju prijazna rešitev za upravljanje vašega doma s pametnim telefonom, tablico, računalnikom. Primerna je za novogradnje in obstoječe hiše/stanovanja in manjše poslovni stavbe. 
 
Rešitev NETIChome je sestavljena iz osnovne enote NETIC (automation gateway) in različnih brezžičnih krmilnih modulov za upravljanje svetilk, ogrevanja, senčil, kamer itd, ki jih elektroinstalater (brez dodatnih gradbenih del) preprosto vgradi za obstoječe tipke/stikala.  Rešitev ne zahteva predelave obstoječih elektro načrtov in ne dodatnega dragega ožičenja. NETIChome sistem omogoča tudi kreiranje scenarijev, urnikov, dogodkov in obveščanje.

NETIChome mobile aplikacija vam omogoča popolno upravljanje vašega doma preko pametnih telefonov in tablic (Android, iPhone, iPad) tudi na daljavo.

Več informacij na http://www.netichome.com/sl/, kjer je me drugim tudi NETIChome katalog v pdf obliki. Prenesi NETIChome katalog.

Diagram NETIChome rešitve

Spodaj si lahko ogledate, kako je NETIC povezan v Vašem domu. NETIC povezuje module z vhodnimi signali in komandami (tipke, senzorji temperature, vlage, osvetljenosti, gibanja, odprtosti vrat in oken, varnostne kamere, mobilne naprave, računalniki, itd …) z moduli z izhodnimi signali (svetilke, sirene, ogrevanje-ventili in črpalke, vtičnice, senčila, itd …) . Preko NETIC-a in interneta, storitev v oblaku zagotavlja oddaljen dostop do Vašega pametnega doma.

Podjetje ELEKTORINSTALACIJE JOŽE VAJDIČ s.p. je pooblaščen partner podjetja GOAP, zato lahko pri nas kupite vse izdelke NETIChome, ki vam jih tudi vgradimo.